tirsdag den 16. april 2013

Scones

De her scones er helt sikker de bedste og nemmeste jeg har fået - og familien stemmer enstemmigt i. Jeg er ikke helt sikker på, hvor jeg fik fingrerne i opskriften, men her er de altså!

Scones
ca 10 stk.

2½ dl. mel
2 tsk. bagepulver
50 g smør
180 ml. mælk.

Tænd ovnen på 225'C. Begynd med at blande mel og bagepulver og smuldr derefter det kolde smør ud i melet med hænderne. Når det er smuldret helt ud kommes mælken i og det blandes til det lige hænger sammen. Det må ikke æltes. Kom dejen ud på en let melet overflade og pres dejen flad til ca. 1½-2 cm højde. Brug en udstikker til at stikke scones'ne ud. Undlad at dreje/twiste udstikkeren, men nøjes med bare at stikke lige ned. Kom dem på en bageplade og bag dem i 12-15 min. midt i ovnen. Serveres lune med jordbærsyltetøj og letpisket flødeskum - eller hvad man nu har lyst til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar