Antal: 24 stk.
Bagetid: Ca. 10 minutter ved 250 grader.
Ingredienser:
150 gram smeltet smør
2½ dl mælk
75 gram gær
1 tsk. salt
1 spsk sukker
500 gram hvedemel
12 pølser - 24 halve pølser
Evt. Ketchup
1 æg
150 gram smeltet smør
2½ dl mælk
75 gram gær
1 tsk. salt
1 spsk sukker
500 gram hvedemel
12 pølser - 24 halve pølser
Evt. Ketchup
1 æg
Smørret smeltes og mælken tilsættes. Kom
det i røreskålen. Gæren smuldres i mælkeblandingen og melet, saltet, og
sukkeret tilsættes lidt efter lidt
Rør dejen godt sammen til den er glat.
Dejen deles i 3 dele og hviler i et par minutter.
Hver del rulles ud til en cirkel, som skæres ud i 8 trekanter.
Der sættes evt. en klat ketchup på hver trekant og en halv pølse, og dejen rulles nu sammen til et horn fra den brede ende af. Sørg for at den lille spids dej ligger ned mod pladen, så den ikke går op under bagningen.
Pølsehornene hæver i ca. 20 minutter og pensles med et sammenpisket æg.
Dejen deles i 3 dele og hviler i et par minutter.
Hver del rulles ud til en cirkel, som skæres ud i 8 trekanter.
Der sættes evt. en klat ketchup på hver trekant og en halv pølse, og dejen rulles nu sammen til et horn fra den brede ende af. Sørg for at den lille spids dej ligger ned mod pladen, så den ikke går op under bagningen.
Pølsehornene hæver i ca. 20 minutter og pensles med et sammenpisket æg.


Ingen kommentarer:
Send en kommentar